Verhuisd!

Het is zover, Glasloods 038 is verhuisd! 
Onze loods aan de Hasselterdijk is zo goed als leeg en inmiddels kun je ons elke dag vinden aan de Scholtensteeg 1E en 1F in 's Heerenbroek. Het nieuwe pand staat een tiental meters buiten de Zwolse gemeentegrens, maar onze naam blijft Glasloods 038. En in ons hart zijn we 038-ers:)

De verhuizing was een flinke klus. Misschien ken je het wel, pas als je moet inpakken ontdek je hoeveel je de afgelopen jaren verzameld hebt. En natuurlijk moest alles met beleid overgebracht worden. De voorraad glas, de ovens, een uitdaging! Zeker omdat Arjan vanwege zijn rug niet zwaar mag tillen. Gelukkig waren en zijn er veel van onze studenten en andere bekenden die hielpen, met z’n allen is het gelukt!

Dat betekent niet dat de nieuwe ruimte al helemaal af en ingericht is. De winkel en opleidingsruimte worden langzaamaan gevuld en de komende maanden zal alles z'n plek krijgen. De ruimte is 'op de groei', voldoende mogelijkheden om de komende jaren vooruit te kunnen!

De winkel is per 1 mei weer te bezoeken. In principe zijn we elke dag tussen 10:00 en 17:00 aanwezig en daarnaast op woensdagavond. Maar, soms zijn we voor een klus de deur uit. Wil je zeker weten dat er iemand is, bel dan even. 

Arjan - Danielle - Marijke - Phoenix - Marinde